Stel me graag aan u voorVan wie is deze website ?
Deze website over Ter Borch en het leven in 17e eeuw in Deventer is gemaakt door Charel van Dijk. Wil je meer informatie over Charel kijk dan gerust even op de Linkedin pagina. In de publicatie 'Wandelen door het 17e-eeuwse Deventer met de schilder Gerard ter Borch' is nog meer informatie over dit onderwerp te vinden. Linken naar de informatie op de website is geen enkel punt. Overnemen van een wandeling en plaatsen op de eigen website is uiteraard niet de bedoeling.

Is dit hobby ?
Jazeker. En het is ook een wens dat dit zo blijft. Alle informatie is gratis toegankelijk, zodat iedereen kan genieten van de schoonheid van de Hanzesteden.
Na enkele stadswandelingen (Joods, industrieel erfgoed en Jugendstil) met lokale gidsen in Deventer en een stadswandeling in Zutphen samen met een goede vriend was de interesse voor de Hanze gewekt. De beschrijving van de Hanzesteden is dan ook bij deze steden gestart, maar inmiddels zijn alle Hanzesteden in Nederland en een klein deel van de buitenlandse steden beschreven.